Biorezonancia állapotfelmérés

Biorezonancia a gyakorlatban

A nyugati orvoslással ellentétben a természetgyógyászat a test és lélek harmóniáját tartja az egészség alap kövének. Ha bárhol elakadásunk van lélekszinten az előbb vagy utóbb fizikai tünetekben is megnyilvánulhat. Mivel minden rezgés a biorezonancia készülék a test rezgéseinek az egészségestől való eltéréseit érzékeli és mindamellett, hogy méri is azokat a biorezonancia kezeléssel visszaállítható az egészséges állapot.

Az egészség visszaszerzése a cél

A kibillent egyensúlyi állapotból a cél az egészség visszaszerzése a feladat. Béky László a hazai természetgyógyászat egyik neves képviselőjének véleményére érdemes odafigyelni:

„Az élőlények két fő biológiai funkcióval rendelkeznek. Ezek: az alapreguláció – ez jelenti a belső szabályozást (homeosztázis) és az adaptáció, azaz a külvilághoz való alkalmazkodás. Az adaptáció lényege az, hogy kifelé változunk, hogy a belső harmónia megmaradjon.

Egészséges sejtek egyenlő egészséges test

Az ember egészsége a sejtjei egészségétől függ, ezért létfontosságú, hogy a sejtjeink kiegyensúlyozott energo-informatikai állapotban legyenek. Amennyiben a morfogenetikus mezőben terjedő információ akadályba ütközik, torzulás lép fel emiatt a szervek helytelen utasításokat kaphatnak és ez a betegség kialakulását idézheti elő.

A biorezonanciás állapotfelmérés segítségével a fizikai tünetek megjelenése előtt információkat kaphatunk a kezdeti stádiumban lévő elváltozásokról és a tulajdonképpen mielőtt bármilyen gondot is okozhatna a kezeléssel helyre is hozható az eltérés.

Biorezonanciás állapotfelmérés

A biorezonanciás állapotfelmérés eredményeinek értékeléséhez a terapeuta a fizikai síkon megjelenő eltérések mellett a lelki és szellemi síkon megjelenő eltéréseket is figyelembe veszi és ezek mindegyikét figyelembe veszi a diagnózis felállításakor és a kezelés megválasztásakor. Elválasztja egymástól a lényegest és lényegtelent.

A gyógyuláshoz vezető út

Az állapotfelmérést követően a pacienst életvezetési tanácsokat is kaphat, ha az indokolt. A táplálkozás, az életmódváltás a táplálékkiegészítők beillesztése az étrendbe a megfelelő mozgásforma megtalálása mind a gyógyulás része és persze a lélek ápolásáról sem szabad megfeledkezni. A biorezonancia kezelés segítségével helyreállíthatók a test nem megfelelő rezgései. A szervezet számára felkínált több oldalról érkező támogatás a gyógyulás útjára vezet. Hogy ez milyen gyorsan vagy lassan következik, be nyilván nagyban függ a kiindulási állapottól és a beteg hozzáállásától. Aki hajlandó tenni saját magáért és nem csupán külső megoldást vár, hogy majd helyette cselekszik bárki más az gyorsabb változásra számíthat.

Mit állapít meg a biorezonanciás állapotfelmérés?

A biorezonanciás állapotfelmérés azt mutatja, meg hogy a méréskor mire van szüksége a szervezetnek. Ez után már csak azt kell meghatároznunk milyen módon, biztosítjuk a hiány pótlását ahhoz, hogy a szervezet a lehető legrövidebb idő alatt visszatérjen az egyensúlyi állapothoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük