Kinek való a kronobiológia tanfolyam?

Elsősorban azoknak, akik szeretnének nagyobb önismeretre és emberismeretre szert tenni. Akik kíváncsiak arra, miért vagyunk mindannyian különbözőek, mi miatt történik ez és hogyan változtathatunk meg dolgokat.

Akik hisznek abban, hogy a tulajdonságaink nem jók vagy rosszak, mert mindegyik jó valamire. A dolgunk, hogy ezeket a tulajdonságokat felfedezzük, kiszámoljuk, értelmezzük és alkalmazzuk arra amire jó.

A kronobiológia tanfolyamon megértést kapsz

A kronobiológia tanfolyamon megértést és tudást kapsz. Megérted a világ és a többi ember működését. Tudást kapsz arról, hogyan tudsz egészségesebben, komfortosan és békében élni. Mi az oka annak, ha jelenleg nincsen harmónia az életed valamelyik területén. Például alszol-e eleget, része-e a sport az életednek, vannak-e szeretetteljes emberi kapcsolataid…Stb.….

Azoknak is nagyon hasznos elvégezni a kronobiológia tanfolyamot, akik a családtagjaikat, a szeretteiket támogatnák az egészségesebb, kellemesebb és jobb élet felé vezető úton. Pedagógusok, HR-es munkatársak, Coach-ok, trénerek pszichológusok mind nagy hasznát vehetik ennek a sokoldalú tudásnak.

Azok számára is hasznos megszerezni ezt a tudást, akik szeretnének nagyobb békét, több harmóniát maguk körül és szeretnék megszüntetni a környezetükben a feszültségeket, a meg nem értettséget, a fájdalmakat.

Akik nagyobb tudatosságra vágynak, fejlődést akarnak elérni az életük bármely vagy minden területén.

Azok számára is járható út, akik még csak kezdők a spiritualitásban, mert egy könnyen befogadható értékes anyaggal indíthatnak.  A kronobiológia segítségével felfedezhetjük önmagunkat, képességeinket, érzelmi működésünket, viselkedésünk mozgatórugóit. Ami még értékesebbé teszi ezt a módszert, hogy a környezetünkben élőket is jobban megérhetjük. Abban is segítséget kaphatunk, hogy bármilyen körülmények is nehezítik az életünket mégis boldogok lehessünk.

A kronobiológia segít felfedezni az erősségeidet és azt is mely területeken érdemes dolgozni a fejlődéseden.

  • Megismerheted, felismerheted a környezetedben élők gyenge pontjait és tudni fogod mi az, amit elvárhatsz tőlük és mi az, amit már nem tud könnyedén teljesíteni.
  • Ez alapján a megfelelő embertől kéred és azt, illetve akkor amit és amikor könnyedén véghez tud vinni.
  • Felismered a határaidat és azt is, hogy csak határaid vannak nincsenek korlátjaid.
  • Felismered mit tehetsz a saját magad és a mások öröméért, jobblétéért, boldogságáért.
  • Az életedet élni és nem túlélni fogod.

Az életünket tudatosság nélkül is végig élhetjük, a kérdés, hogy vállaljuk-e a felelősséget önmagunk mélyebb megismeréséért, azért, hogy miként, kivel és hogyan élünk. Mi magunk választjuk, hogy az életüket drámaként vagy egy vidám és mozgalmas kalandregényként éljük meg. A kronobiológia tanfolyam egy csodás és nagyon fontos út önmagunkhoz. A módszert megtanulva használhatod a tudásodat és a képességeidet. Tanácsadóknak coachoknak remek segítség a kronobiológiai elemzés, mert ha már látjuk a kliens mihez képet van a jelenlegi helyzetében, az kulcsot ad a megoldáshoz, attól függetlenül, hogy ez anyagi, fizikai, egészségügyi vagy lelki problémáról van-e szó.