A számmisztika megmutatja a sorsunkat

A harmincas éveink elején vagy közepén mindannyiunkban felmerül a kérdés mi végre születtünk le a földre. A számmisztika eszközével fontos dolgokra láthatunk rá, ezzel kapcsolatosan.

A számmisztika szerint a születésünk időpontja meghatározza a további sorsunkat. A sorsszámunkat nagyon egyszerűen kiszámolhatjuk, amiből kiderül milyen sorsfeladattal érkeztünk. Ez sohasem egy pontosan kijelölt feladat, csak egy irány amerre fordíthatjuk a kormányrudat. A felkínálkozó lehetőségekből saját magunknak kell kiválasztani a legjobbnak látszót.

A sorsszám kiszámítása:

A születési időpontunk számjegyeinek összeadásával tudhatjuk meg a sorszámot és addig kell a számokat összeadni, amíg egyszámjegyű lesz.

Például ha 1980.08.08. a születési dátum, akkor : 1+9+8+0+0+8+0+8=25=2+5=7
A sorsszám: 7

Ha a sorsszámod 1-es

A sorsszám 1-es: az 1-es sorsszámú egyén legfontosabb feladata a másoknak való jó példa mutatása. Az 1-es független érzelmileg és anyagilag is. Vezetésre született, határozott célokkal. Feladata a felelősség vállalása minden helyzetben önmagáért és a tetteiért. Élet ereje lehetővé teszi, hogy a nulláról is képes újrakezdeni.

Ha a sorsszámod 2-es

Nőként a legfontosabb feladata a 2-es sorsszámú személynek hogy megélje önmagát nőként. Férfiként gondoskodó, figyelmes férj, a párod egyenrangú társa és jó apa legyél. Nem mindig könnyű feladat, főleg ha nincs előtted követendő példa. Nagy valószínűséggel alacsony az önbecsülésed és sok csalódás ért és túlságosan erős benned a megfelelési vágy. Legyél türelmes önmagaddal és másokkal is. Találd meg a békédet és tegyél rendet magadban és magad körül. Figyelj a belső hangodra. Sokat segíthet a helyes döntések meghozatalában. Fejlődj lelkileg, érzelmileg így bevonzhatod az életedbe a neked való párkapcsolatot.

Ha a sorsszámod 3-as

Ha a sorsszámod 3-as minden bizonnyal élettel teli vonzó természeted van, vicces és szórakoztató vagy. A társaság lelke vagy, szívesen beszélgetsz és bárkivel találsz közös témát. Érdekelnek a világ dolgai, tájékozott, olvasott vagy. Az egyik sorsfeladatod, hogy meg kell tanulnod másokat meghallgatni. Tartsd tiszteletben a szabályokat, gondolkodj pozitívan és ösztönözz erre másokat is.

Ha a sorsszámod 4-es

Minden valószínűség szerint megbízható és stabil vagy. A sorsfeladatod a kitartás és a szorgalom megtanulása, biztonságos anyagi háttér megteremtése. A munkában és a magánéletben is törekedj a hűségre. Keresd a lehetőségeket az anyagi gyarapodásra. a sporttolásról se feledkezz meg. A munkába temetkezés nem oldja meg a gondjaidat. Találd meg a munka és a pihenés közötti egyensúlyt. A magánéletedre is szánj elég időt, bármilyen sok feladat is tornyosul az asztalodon.

Ha a sorsszámod 5-ös

Az életed maga a változás. A szabadságod mindig az első helyen van és rugalmasság jellemez. Nagyon szeretsz utazni, új élményekkel gazdagodni, tapasztalatokat gyűjteni. Örömmel ismersz meg új embereket, könnyen hozol létre új kapcsolatokat és könnyen tanulsz.
Sorsfeladatod a pengeéles gondolkodásod használata, újdonságok felfedezése. Élvezd a jelen. Tanulj meg kitartónak lenni, elkötelezettnek lenni. Vállald a felelősséget, és azt hogy nem élhetsz egyik napról a másikra. Találd meg álmaid munkáját, ami örömet okoz. Mindig csináld végig, amit elkezdesz. Legyél becsületes és szavahihető. Sikerre születtél!

Ha a sorsszámod 6-os

Az életed során sok döntést kell meghoznod, mégpedig azért mert ez az egyik sorsfeladatod. A leghangsúlyosabb döntéseid szerelemben, a párkapcsolatodban, a családoddal kapcsolatosan kell meghoznod. Keresd az életedben a harmóniát, a szépséget, a lelki békét. Ismerd meg és szeresd magadat, mert így tudsz majd másokat szeretni és válhatsz te magad is szerethetővé. A cél a boldog házasság, bár lehet, hogy többször is elválsz, mire belátod hol hibáztál. Gondos legyél a családoddal, de ne feledkezz meg magadról sem. Az otthonodban is legyen béke és harmónia. Ápold a családi hagyományokat és gyermekeidnek is add át ezeket.

Ha a sorsszámod 7-es

A helyzeted nem nevezhető könnyűnek. Mindenkinek a saját batyuja a nehéz. Az életfeladatod megtalálni a hitedet és megtanulni, hogyan bízz meg önmagadban. Vonzó lehet számodra a spirituális világ, a pszichológia, olvass minél többet  témában. A megismert módszereket használhatod is a fejlődésed érdekében. Gyógyítói képességekkel rendelkezel, amit azért kaptál, hogy magadat és másokat is gyógyíts. Könnyű rá hangolódnod a mások problémáira és a segítségnyújtás természetes a számodra. A lelked üzeneteire hallgass. A sorsfeladatod a feltétel nélküli elfogadás elsajátítása ítéletektől mentesen.

Ha a sorsszámod 8-as

Ebben az éltedben mindent megkaphatsz, a tied a pénz, a siker a hatalom. Sajnos nem hullik magától az öledbe mindez. A sikerhez mérlegre kerülnek a gondolataid és a tetteid és akkor lehetsz sikeres, ha betartod a szabályokat. Erős igazságérzettel rendelkezel, de előfordulhatnak olyan szituációk amikor nem a te igazságod győzedelmeskedik. A leckéd megbocsátani másoknak és önmagadnak is. Hajlamos vagy a határaid feszegetésére. A leckéd meglátni és betartani a határokat, mindezt kemény tapasztalatok árán tanulhatod meg. Feladatod még a jótékonykodás megtanulása és a benned lévő erő kordában tartása. Meg kell őrizned az, adok, kapok egyensúlyát, persze nem szőrszál hasogatva. A nagylelkűség gyakorlása is a lecke része.

Ha a sorsszámod 9-es

A 9-es sorszám meglehetősen összetett feladatokat foglal magában. Ha kilences vagy akkor használd a bölcsességedet, és csak akkor segíts másoknak, ha kérik tőled. Tanulj és taníts, találd meg a neked való munkát. Ez lehet segítői feladat is, a lehetőségeid szinte korlátlanok. Ápold az emberi kapcsolataidat, légy sokat emberek között. Küzdj a maximalizmusod ellen. ez nem felületességet jelent, hanem azt, hogy add a legjobbat, amit tudsz, de nem kell a lécet elérhetetlenül magasra tenni. A világban nincsenek tökéletes dolgok. Fogadd el magadat a jó és kevésbé jó tulajdonságaiddal együtt.

Asztrologia-szammisztika.hu