Tudatosság könnyedén

Néhány módszert kipróbáltam, amire az Accessre rátaláltam. Minden segített valamiben előre lépni, de a könnyedséget csak mostanra kezdem megtapasztalni a kezelések és az eszközök használata nyomán. Ráébresztett, hogy nem kell mindent annyira jelentőségtelivé tenni, mint ahogyan tanították, és hogy az élet lehet könnyed is. Mások nézőpontja az övék és nem az enyém és én választhatok, hogy beveszem-e vagy sem. Sőt ha akarom vissza is küldhetem a feladónak.

Éberség és tudatosság

Éber lehetek, és könnyedén észrevehetem a lehetőségeimet, amelyeket az univerzum tálcán kínál, ha kérem. Olyan lehetőségek bukkanhatnak fel, amelyeket eddig lehetetlennek gondoltam. Az Access Consciousness® nem a nagy és egyetemes igazságokat tanítja meg, hanem azt segít megvilágítani, hogyan keressem, meg ami számomra igaz, nekem működik. Mi az, ami az én életemet könnyedebbé, jobban működővé teszi.

Arra tanítottak minket gyermekként, hogy keressük a válaszokat. Az Access kérdezni tanít, és a kérdésekre nem vár, nem várunk válaszokat, arra valók, hogy éberséget adjanak az új lehetőségekre, teret nyissanak valami másra, mint ami eddig volt. A kérdés teret nyit, a válasz bezárja azt és megváltoztathatatlanná teszi.

Az Access Bars kezelés segít könnyedebbnek lenni

Én sokáig kerestem magam, ki vagyok, mennyit érek és hogy megfelelek-e másoknak. Ha úgy éreztem nem, akkor próbáltam tenni érte, hogy ez megváltozzon. Ez ma már nem fontos. Nem keresem magam és nem keresem a másoknak való megfelelést. Elismerem azt, aki vagyok és megelégszem a saját lényem elismerésével. Te választasz ebben is és én választottam, az Access Bars kezelések pedig segítettek abban hogy ez könnyebb legyen.

Elég ha magadnak megmegfelelsz

Elengedtem a görcsös másoknak való megfelelni akarást, ettől pedig könnyedebbé váltak a kapcsolataim. Sokkal kevesebbet ítélkezem és sokkal kevesebb konfliktus keletkezik körülöttem. Meg tudom engedni másoknak, hogy azok legyenek, akik, lenni akarnak és azt is, hogy ne legyen azonos a véleményünk. Minden csak egy érdekes nézőpont. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben és energikus vagyok akkor is, amikor már „illene” fáradtnak lennem. Egyszerűen csak jobban érzem magam a bőrömben. Kevesebb alvással is kipihent vagyok és nyitott vagyok az újdonságokra.

Minden nap odafigyelek arra is mi az, amiért hálás lehetek. Hálás vagyok a testemnek, amiért egészséges, fiatal és tökéletesen működve szolgál engem. Hálás vagyok a madaraknak a csicsergésért a napnak amiért melegen süt és az esőnek amiért esik és gondoskodva róla, hogy a természet elegendő vízhez jusson és gyönyörködhessünk a zöldben.

Hogyan zajlik egy Access Bars kezelés?

A te dolgod csupán kényelmesen, betakarózva feküdni a masszázságyon és befogadni a kezelést. A kezelés során a kezelő meghatározott pontokat érint meg a fejen, amelynek nyomán kellemesen ellazulsz, szinte elalvás előtti állapotba kerülsz. Az agynak ebben a laza mégis éber működési szintjén oldódhatnak a blokkok és a mostani életedben kényelmetlenségeket okozó akadályozó hitrendszerek, korlátozó nézőpontok. Lehet, hogy csak kellemesen érzed majd magad és nem érzékelsz nagy változásokat, de az is lehet, hogy az egész életed megváltozik.  A z önszabotáló mintáid hosszas elemzés nélkül oldódhatnak, változhatnak és ennek eredményeképpen egy könnyedebb életben lehet, részed ahol képes leszel többet befogadni a jó dolgokból és a pénzből is és a megengedésed is megnövekedhet.