A bennünk élő belső gyermek rejtett félelmeinek feloldása

A belső gyermekünk szorongásai és félelmei olyan mélyen gyökereznek bennünk, hogy akár a magzati korban is jelen lehetnek. Az anyai szorongás vagy félelem rezgése átjuthat a magzati fejlődésünkbe, és ezzel együtt nőhet velünk az életünk során. Az ilyen félelmek és szorongások velünk maradhatnak generációról generációra, befolyásolva gondolkodásunkat és érzelmi reakcióinkat.

A belső gyermekünk hajlamos lehet a szorongásokra és félelmekre, és ennek következtében úgy érezhetjük, mintha minden percben velünk lennének ezek az érzések. Ugyanakkor mélyen vágyunk a biztonságra és a nyugalomra. A szorongás és félelem kettőssége áthatja életünket, miközben vágyunk a feltétel nélküli szeretetre és nyugalomra.

A Theta Healing módszer segíthet


Szerencsére van lehetőségünk az ilyen gyermekkori félelmek és szorongások feloldására. A Theta Healing technika segítségével le ássuk magunkat a tudatalatti rétegekbe, ahol a gyermeki énünk emlékei és érzései rejtőznek. Ebben a folyamatban a felnőtt énünk kapcsolódik a belső gyermekünkhöz, elfogadva, szeretve és támogatva őt, bármilyen félelemmel vagy szorongással is küzd.

Theta Healing kezelés


A Theta Healing kezelés során a generációs sorsmintákat is felszínre hozhatjuk és oldhatjuk. Az ilyen minták az öröklött gondolkodás és viselkedési mintáinkat határozzák meg, és akár egész generációkat érinthetnek. Az állítások során ezeket a mintákat feltárjuk, és a szeretet rendjének helyreállításával oldjuk. A cél, hogy a család egészséges dinamikája és egyensúlya visszaálljon, segítve a belső gyermekünknek megtalálni a helyét és nyugalmát.

Fontos megjegyezni, hogy a folyamat során a konzulens segít vezetni minket a feloldás folyamatában. A támogatásával eljuthatunk az eredeti félelem gyökeréhez, és a felnőtt énünk segítségével biztonságosan és támogatóan megoldhatjuk azt. Az ilyen folyamatok során megtapasztalhatjuk a múlt és jelen összekapcsolódását, és megtapasztalhatjuk, hogy milyen hatással lehet az életünkre a gyermeki énünk félelmeinek és szorongásainak felszabadítása.

Ezek a kezelések életre szóló élményt jelenthetnek, mivel lehetőséget adnak a résztvevőknek arra, hogy mélyen belemélyedjenek a saját érzelmi és mentális világukba. Az ilyen tapasztalatok során átélhetjük a változás lehetőségének erejét, miközben a saját félelmeink és szorongásaink felszabadulnak és elengedhetjük őket.

Lehetőséget kapunk arra, hogy megtisztítsuk és gyógyítsuk a belső gyermekünkben rejlő sebeket és blokkokat. Azáltal, hogy elfogadjuk, szeretjük és támogatjuk a belső gyermekünket, megszülethet bennünk az isteni nyugalom és a feltétel nélküli szeretet. Ezek a folyamatok segíthetnek abban, hogy a múlt negatív hatásaitól megszabadulva a jelenben és jövőben boldogan és teljes életet élhessünk. A generációs terhek elengedése

A sorsminták és generációs terhek elengedése az egyik kulcsfontosságú lépés ahhoz, hogy megszabaduljunk a belső gyermekünk félelmeitől és szorongásaitól. Amikor felismerjük és megértjük, hogy sok esetben a szülők vagy előző generációk tapasztalatai és hiedelmei formálták a saját gondolkodásunkat és érzelmi reakcióinkat, akkor lehetőségünk nyílik a változásra és a gyógyulásra.

Az kezelések során megtanulhatjuk szétválasztani a saját életünket befolyásoló pozitív és negatív mintákat. Előfordulhat, hogy egyesek úgy érzik, a család története olyan nehézségekkel és sorsfordulatokkal volt tele, hogy ezeket a mintákat egyszerűen csak át kell venniük. Azonban a változás mindig lehetséges. A kezelés során azt tanuljuk meg, hogy a családi múlt és a sorsfordulatok nem kötelezőek, és nekünk van hatalmunk befolyásolni saját életünk irányát.

Új szemszögből nézhetünk rá a félelmeinkre


A théta kezelések a tudatosság és a megértés kibővítését is hozhatják magukkal. Amint ráébredünk a belső gyermekünk félelmeinek és szorongásainak gyökereire, képesek vagyunk új szemszögből nézni a jelen helyzeteket. Már nem kell automatikusan reagálnunk a múltból fakadó félelmeinkre, hanem tudatos döntéseket hozhatunk az életünk alakításában.

A kezelések azt is megmutathatják, hogy mennyire vagyunk összekapcsolódva az előző generációkkal. Ezen kötelékek megértése segíthet abban, hogy tisztázzuk és elválasszuk a saját énünket a múlt terheiktől. Így lehetőségünk nyílik arra, hogy kifejezzük saját egyéniségünket és vágyainkat, elszakadva azoktól a mintáktól, amelyek korlátozhatják a boldogságunkat és fejlődésünket.

Ezen folyamatok hatékony végrehajtásához a megfelelő terapeuta vagy vezető kiválasztása kulcsfontosságú. Csak egy képzett és empátiával rendelkező szakember segíthet abban, hogy a folyamat biztonságos és hatékony legyen.

Összefoglalva, a belső gyermek félelmeinek feloldása és a sorsminták kezelése komplex, de rendkívül értékes folyamat lehet az egyéni fejlődésünkben. A bennünk zajló folyamatok segíthetnek megérteni és elengedni a múlt negatív hatásait, így teret adva az önfejlesztésnek, a boldogságnak és a teljességnek. Ezáltal lehetőségünk nyílik arra, hogy saját életünket alakítsuk és hozzuk létre, megszabadulva a korábbi generációk félelmeitől és terheinktől, és megtalálva a saját utunkat a boldogság és az önkiteljesedés felé.

Access-es-coachingstudio.hu