A téli sportolás sem akadály meleg aláöltözettel – Mutatjuk, hogyan válaszd ki a legjobbat

Amikor a hőmérséklet csökken, és beköszönt a hűvös téli szellő, itt az ideje, hogy elővegyük a női termálruhát. Ezek a nélkülözhetetlen téli rétegek megadják azt a plusz meleget, amire szükséged van ahhoz, hogy melegen maradj. Íme egy kis segítség ahhoz, hogyan viselhetsz termálruhát hűvös időben, és mit kell tudnod, mielőtt beköszönt a hideg tél.


Mik azok a termo ruhák?


A mai termo ruhák messze elmaradnak a szüleid által viselt vastag, egyrészes alsóneműtől. A termálok most könnyebbek és melegebbek, mint valaha. A legtöbb modern termálruha párban vagy különálló darabként is megvásárolható. Általában különböző „súlyú” termálok közül választhatsz a hőmérsékletnek megfelelően. A könnyű termálok optimálisak a legtöbb beltéri és kültéri viselethez, ahol csak egy kicsit több meleget szeretnél, mint amennyit a ruhád biztosít. A nehéz termálok azok számára a legjobbak, akik idejük nagy részét a hideg időben a szabadban töltik. A közepes súlyú termál ruhák a kettő közé esnek.

Ezek az új minták mindenféle formában és méretben kaphatók, beleértve a plus-size hosszú alsóneműket és a petite méreteket is. A termálruhák jellemzően csúcsminőségű szintetikus anyagokból vagy merinógyapjúból készülnek. A gyapjú kevésbé büdös, így ugyanazt a párat nap mint nap viselheted. Ezek azonban drágábbak, mint szintetikus társaik. Mindkét típus egyformán könnyű, és nem adnak túl sok terhet az öltözékedhez.


Mikor érdemes termálruhát viselni?


Az anyagtechnológia fejlődésének köszönhetően a termálruha alkalmas arra, hogy mindig viseljed, amikor kissé fázol. A könnyű termálruhák ideálisak a beltérből a szabadba való átmenethez, míg a közepes vagy nehéz termálruhák bőséges védelmet nyújtanak azoknak, akik vagy a szabadban dolgoznak, vagy hosszú gyalogos utat tesznek meg az irodába.

Termálruhát mindig akkor érdemes viselni, amikor az időjárás egy kis extra rétegezést diktál. Keverd és kombináld a felső és alsó részek viselését akár együtt, akár külön-külön. Nem tévedhetsz, egyszerűen csak válaszd ki a számodra legjobb aláöltözetet a Brubeck márkától.

Hordhatok alsóneműt termálruhával?


Természetesen viselhetsz alsóneműt, például melltartót és fehérneműt a termálruhával. A termálruha arra való, hogy alatta legyen alsónemű, hogy magabiztosan mozoghass. Ez nem kötelező, és mindenképpen azt tedd, ami a legkényelmesebb, de a termálruha nem arra való, hogy helyettesítse az alsóneműt, hanem inkább fokozza a hatását.

Réteges öltözködés


A termálruha viselésének legegyszerűbb módja a rétegezés. Fontold meg, hogy a termálruhát az egyik kedvenc női pamutpulóvered alatt viseld, hogy még melegebb legyen. Vagy a termálruhát bármelyik plus-size flanel ing alá is rétegezheted. Ha még mindig fázol, fontold meg, hogy egy egyszerű pulóvert viselj a termálruha alatt, hogy megvédd a testedet a hidegtől. A termálruha lényege, hogy egy újabb réteget adjon, így a meleg megőrzéséhez használj termálruhát.

Mutasd meg a termálruhádat


A mai stílusok a mintákat, nyomatokat és a kedvenc színeidet kombinálják, hogy olyan megjelenést hozzanak létre, amely az egész ruhakölteményedhez illik. Hagyd, hogy a hosszú alsóneműd kikukucskáljon a szeretett V-nyakú pulóvered alól. Alternatívaként egy gombos inget is viselhetsz kigombolva, miközben megmutathatod az egész termo felsődet. Ha a hosszú alsóneműt alaprétegként kezeled, akkor különböző stílusokat kombinálhatsz, hogy olyan megjelenést hozz létre, amelyet szeretsz és kényelmesen viselhetsz.


Termál alsónadrág viselése nadrággal


Az egyik legnagyobb panasz a termálruhákkal kapcsolatban, hogy nadrág alatt nagy terhet jelentenek. Ne félj, a mai modern technológia azt jelenti, hogy a termálok elég vékonyak és kényelmesek ahhoz, hogy egész szezonban viselni akarod majd őket. Nem kell különböző méretű nadrágokat vásárolnod ahhoz, hogy termálruhát viselhess alatta. Kezdd egy könnyű párral, és húzd fel a nadrágod természetes derékvonala fölé.

Ezután húzd fel a zoknit, hogy megszüntesd a lábaid és a termálruha közötti rést. Végül vegyél fel bármilyen nadrágot, például olyan ringó női farmert, amit egyszerűen nem tudsz levenni. Az eredmény plusz melegség, anélkül, hogy aggódnod kellene a terjedelmes, gyűrött ruhadarabok miatt, amelyek útban vannak.

Választhatsz akár mintás termálruhát is. Sportolj vele a kedvenc bundás ruhád vagy az aranyos kordbársony ceruzaszoknya alatt. Stílusosan alakítsd ki a termálruhádat, hogy ahelyett, hogy elrejtenéd őket, a ruháddal együtt jól álljon. Természetesen, ha testhezálló nadrágot viselsz, valószínűleg vékonyabbat szeretnél.

A hosszú alsónemű divatos réteges választás, amely nemcsak stílusosabbá teszi az öltözékedet, de melegen is tart. Szerezz be néhány különböző párt az alapdaraboktól a mintákig, hogy új megjelenéseket hozz létre az öltözékedhez. A Brubeck sportruházat minden említett elvárásnak megfelel. Kiváló választás, ha minőségi és hosszan tartó megoldást szeretnél.