Ajándékozzon szépséget és pihenést karácsonyra

Az ünnepi hajtásban megfáradt háziasszonyoknak nem is lehetne kedvesebb és figyelmesebb ajándékot választani, mint egy csodás fiatalító kezelést a női szépségről mindent tudó szépségterapeuta keze alatt. A Zsuatalier  finoman megkomponált fiatalító arckezelései és testfiatalító kezelései a test és lélek harmóniáját hivatottak megteremteni. A mozdulatok, hangok és illatok varázsa teljes nyugalmat és feltöltődést garantál.

A test és lélek megfiatalodik

A kezelések alatt test és lélek megfiatalodik és egy csodás élménnyel leszünk gazdagabbak. A varázslatos környezet és a finom illó olajak illata már az érkezéskor lenyűgözi a vendéget, a meditációs dallam pedig nyugalomra hangolja. A kezelés a test minden érzékszervére hatást gyakorol és amellett, hogy szépülhetünk teljes regenerálódást, feltöltődést, kikapcsolódást nyújt. A bőr feltöltődik tápláló vitaminokkal, ásványi anyagokkal, hidratált, bársonyosan sima és üde lesz. A kezelések fiatalító hatását kiegészíti az élménymedence, finn szauna, infraszauna és gőzfürdő tetszés szerinti használata.

Az ajándékkártyával bármelyik kezelés igénybe vehető

Az ajándékkártyákat a weboldalon szereplő bármilyen szépítő kezelésre igénybe lehet venni. Itt a vendég számára teljesen személyre szabott a szépülés és regenerálódás. Felhasználható egy jeles alkalom előtt vagy egy rendszeres szépségápolási terv részeként. Szépséget és pihenést adni ajándékban nagyvonalú dolog. A bőrünk, ahogyan a tekintetünk és a megnyilvánulásaink a lelkiállapotunkat tükrözi.

A lélek is ápolást kap, nem csak a test

A pihent harmóniát sugárzó lélek teheti csak széppé és élettel telivé a bőrt. A testünkkel nem tehetjük, meg hogy csak használjuk és kihasználjuk. Lehetőséget kell biztosítani rá, hogy regenerálódhasson és ennek fontos része, hogy a szakember a kezelések széles palettájából segítsen nekünk kiválasztani azt, amelyik a számunkra a legnagyobb hozzájárulás.

A kezelés minden esetben személyre szabott

A szépségterapeuta az első találkozást beszélgetéssel indítja, amely érinti a táplálkozási, folyadékfogyasztási szokásokat is. A bőr állapota alapján személyre szabott kombinált tápláló illetve bőrmegújító kezelésekkel kényeztethetjük magunkat. Erre az estre is érvényes, hogy egy kezelés nem kezelés, tehát ha tartós eredményre vágyunk, akkor érdemes hosszú távban gondolkodni és előre tervezni. A testünk és a lelkünk egyaránt hálás lesz az extra gondoskodásért.

Zsuatelier.com