Az asztrológia tanfolyam értékes tudást ad

Ma már sokfelől hallunk az önismeret fontosságáról és nem túlzás azt állítani, hogy az önismeretünk egyenesen arányos az életminőségünkkel. Minél mélyebb az önismeretünk és minél inkább ismerjük a lehetőségeinket annál nagyobb esélyünk lesz a jobb életre.

Az asztrológiai tudás megértést ad

Az asztrológia segít, hogy megértsük, hogy mi miért történik velünk és a világban.
Miért spirituális asztrológia tanfolyam? Maga az eszköz az asztrológia, amelyet a tanfolyamon a holisztikus látásmód elsajátításával egy magasabb szinten sajátítanak el a résztvevők. A kétdimenziós horoszkóp ábrát a tanfolyam keretei között megtanulják a résztvevők több dimenzióban látni. Az asztrológia erre a fizikai világra ad térképet, amivel el tudunk igazodni az életünkben, azonban tudnunk kell, hogy ennél a fizikai valóságnál sokkal több létezik. Mi magunk spirituális lények vagyunk, akik jelenleg emberi testben szerzünk tapasztalatokat.

Az asztrológia tanfolyam azok számára ajánlott, aki szeretne megismerni egy olyan módszert, ami egy több ezer éve működő jelképrendszeren alapul és egy varázslatos térképet ad az önismeretedhez.

Az asztrológia tanfolyam elvégzése

Szabadságot ad: azzal, hogy megismerjük általa a lehetőségeinket, ami segít dönteni a lehetőségeinkről.

Biztonságot ad: mert a tanfolyam során minden olyan ismeretnek birtokosa leszel, amelyet hasznosíthatsz a hétköznapokban és az élet nagy döntéseinek meghozatalakor egyaránt.

Egyre több elismerésben lesz részed, mert a környezeted értékelni fogja, hogy megfontolt, felelős döntéseket hozol.

A megszerzett asztrológiai tudás értéket teremt, megéri a bele fektetett energiát.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

Az asztrológiai tanfolyam gyakorlatorientált, ahol azonnal használható eszközöket, módszereket kapnak a résztvevők. Példákon és történeteken keresztül ismerhetik meg az asztrológia szimbólumnyelvét. Gyakorlásra minden alkalommal lehetőség kínálkozik.

A tananyag felépítése lehetővé teszi, hogy a résztvevők rendszerben tudjanak gondolkodni. Az ismereteket rendszerezetten, logikus sorrendben sajátíthatják el a tanfolyam részvevői.

Az önismeret mélyítése, a személyiség megismerése mellett nagy hangsúlyt kapnak a megélet események, a sors és az is hogyan lehetünk hatással az alakulására.

A születési idő pontosítása

A tanfolyam részét képezi a születési idő pontosítása, amely az asztrológiai elemzés egyik legfontosabb része. egy másodperces eltérés a születési időben már más sorsot eredményez. Az életünk jövőbeni lehetőségeinek vizsgálata is tananyag részét képezi egy olyan módszer mellett, amivel az életünk minden jövőbeni eseményét megtervezhetjük.

Fény derül az egészség titkára is. Az egészségügyi asztrológiában kiderülnek a betegségek okai és meghatározhatjuk mit élhetünk meg ha nem a betegséget választjuk. A párkapcsolatok titkára is fény derül. A résztvevők a saját életükből vett példákon keresztül láthatnak rá a párkapcsolati működésekre és ezek ismeretében hozhatnak jobb, a boldogságukat támogató döntéseket.