Kerti ház

Aki olyan szerencsés, hogy kertes házban él, az tapasztalatból tudja, hogy az év minden szakaszában vannak olyan a kertben használt eszközök, tárgyak, amelyeknek amikor használaton kívül vannak, helyet kell biztosítani. A kerti tárolók remek megoldást kínálnak, arra az esetre, ha a házunkban kevés tárolóhellyel rendelkezünk.

A kertgondozáshoz használt szerszámokat, a kerti pad és székek párnáit, a fűnyírót nem hagyhatjuk a szabad ég alatt az időjárás viszontagságainak kiszolgáltatva. A napsugárzás a hőingadozás és a csapadék károsíthatja az eszközeinket, illetve használati tárgyainkat.
Webáruházunkban a kerti házak bőséges kínálatával várunk, az alapanyagok, méretek és színek vonatkozásában egyaránt. A nagy választék garantálja, hogy bármilyen stílusú az otthonod meg fogod találni a hozzá tökéletesen illeszkedő kerti házat. Milyen színben képzelted el?

Factor házat a te kertedbe is

Ha fontos számodra a környezetvédelem és szereted a tartós dolgokat akkor a Factor kerti házat éppen neked terveztük és készítettük. Újrahasznosított műanyagból készül, könnyen kezelhető, tisztán tartható és sokféle méretben áll a rendelkezésedre. Ezek alapján biztos, hogy könnyen megtalálod a számodra ideális színben és méretben.

A kiváló tervezésnek köszönhetően a Factor házak tökéletes fa hatásúak, de az anyaguknak hála jelentősen kevesebb a karbantartási igényük. A változékony időjárási viszonyokkal szemben rendkívül ellenállóak és nagy teherbíró képeséggel rendelkeznek. Ezeknél a nélkülözhetetlen kerti házikóknál praktikum és komfort kézen fogva jár így a gyártó ablakkal is ellátta őket.

Hecht kerti ház a tárolás nagymestere

A kerti tárolók között előkelő helyen képviselteti magát a Hecht német márka, amely számos más termékkategóriában is jelen van. A tárolókra rendkívüli tartósság a jellemző, mert az időjárás minden ostromának, ellenálló lemezből készülnek.

Tökéletes kialakításuknak köszönhetően tűzhet rá a nap, zuhoghat az eső, bömbölhet a szél, de nem tud bennük kárt tenni. Az értékes kerti géped, a bútorod vagy a biciklid biztonságban van a Hetch tárolóban. A hibátlan tervezés garantálja a megfelelő szellőzést így a nedvesség nem reked odabenn, így nem tud kárt tenni az értékeidben.

Egyéb kerti házaink

Nyilvánvaló, hogy nincs két egyforma kertes ház így nem létezik két egyforma tárolási igény sem. Emiatt a kerti házak számos fazonban színben és méretben érhetőek el. A Manor kerti tárolók anyaga időtáló műanyag, azért gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Szürkés-fehér színük miatt messziről csinos manó laknak látszanak a kert végében.

A Scala házak alapanyaga szintén műanyag, azonban tökéletes fa hatást keltenek. Bármekkora kerttel is rendelkezel, bármennyi a tárolni valód a kínálatunk bősége garantálja, hogy meg fogod találni álmaid kerti tárolóját. Ha szeretnéd, a helyszínre szállítjuk és el is helyezzük a kertedben a kiválasztott kerti házat.