Kinek segít a kronobiológia?

Elsősorban azoknak, akik szeretnének nagyobb önismeretre és emberismeretre szert tenni. Akik kíváncsiak arra, miért vagyunk mindannyian különbözőek, mi miatt történik ez és hogyan változtathatunk meg dolgokat.

Akik hisznek abban, hogy a tulajdonságaink nem jók vagy rosszak, mert mindegyik jó valamire. A dolgunk, hogy ezeket a tulajdonságokat felfedezzük, kiszámoljuk, értelmezzük és alkalmazzuk arra amire jó.

A kronobiológia elemzéssel megértést kapsz

A kronobiológia elemzéssel megértést és tudást kapsz. Megérted a világ és a többi ember működését. Tudást kapsz arról, hogyan tudsz egészségesebben, komfortosan és békében élni. Mi az oka annak, ha jelenleg nincsen harmónia az életed valamelyik területén. Például alszol-e eleget, része-e a sport az életednek, vannak-e szeretetteljes emberi kapcsolataid…Stb.….

Azoknak is nagyon hasznos készíttetni a kronobiológia elemzést, akik a családtagjaikat, a szeretteiket szeretné jobban megérteni.

Azok számára is előnyös, akik szeretnének nagyobb békét, több harmóniát maguk körül és szeretnék megszüntetni a környezetükben a feszültségeket, a meg nem értettséget, a fájdalmakat.

Akik nagyobb tudatosságra vágynak, fejlődést akarnak elérni az életük bármely vagy minden területén.

Azok számára is járható út, akik még csak kezdők a spiritualitásban, mert egy könnyen befogadható értékes anyaggal indíthatnak.  A kronobiológia segítségével felfedezhetjük önmagunkat, képességeinket, érzelmi működésünket, viselkedésünk mozgatórugóit. Ami még értékesebbé teszi ezt a módszert, hogy a környezetünkben élőket is jobban megérhetjük. Abban is segítséget kaphatunk, hogy bármilyen körülmények is nehezítik az életünket mégis boldogok lehessünk.

A kronobiológia segít felfedezni az erősségeidet és azt is mely területeken érdemes dolgozni a fejlődéseden.

  • Megismerheted, felismerheted a környezetedben élők gyenge pontjait és tudni fogod mi az, amit elvárhatsz tőlük és mi az, amit már nem tud könnyedén teljesíteni.
  • Ez alapján a megfelelő embertől kéred és azt, illetve akkor amit és amikor könnyedén véghez tud vinni.
  • Felismered a határaidat és azt is, hogy csak határaid vannak nincsenek korlátjaid.
  • Felismered mit tehetsz a saját magad és a mások öröméért, jobblétéért, boldogságáért.
  • Az életedet élni és nem túlélni fogod.

Az életünket tudatosság nélkül is végig élhetjük, a kérdés, hogy vállaljuk-e a felelősséget önmagunk mélyebb megismeréséért, azért, hogy miként, kivel és hogyan élünk. Mi magunk választjuk, hogy az életüket drámaként vagy egy vidám és mozgalmas kalandregényként éljük meg. A kronobiológia egy csodás és nagyon fontos út önmagunkhoz. Remek segítség a kronobiológiai elemzés, mert ha már látjuk mihez képest vagyunk a jelenlegi helyzetünkben, az kulcsot ad a megoldáshoz, attól függetlenül, hogy anyagi, fizikai, egészségügyi vagy lelki problémáról van-e szó.