Pajtizoo: plüss tároló babzsák

A kisgyermekes anyukák bizonyára mind egyetértenek velem, abban hogy a gyerekszoba túl kicsii a játékok számára. A lakás bármely részében előfordulhat, hogy plüssmackóval vagy egy nyuszival találkozunk. Ez a mi lakásunkban is rendszeresen előfordult és mivel szeretek és tudok is varrni megszületett először csak a saját örömünkre a kacatfaló.

Pajtizoo plüss tároló babzsák

Amióta a családunk része lett és megsúgom neki már segítői is vannak, hiszen a plüssök valahogy az idő előre haladtával egyre többen vannak sokkal könnyebb a rendrakás. Mindegy milyen stílusú a gyerekszoba a Pajtizoo plüss tároló babzsákjai közül a többféle méret (mini, midi és mega) és szín lehetővé teszi, hogy a legtökéletesebb harmóniát megőrizve válasszatok. A minimalista stílus kedvelői egyszínűben gondolkodhatnak, a kutyusok iránt rajongók a kutyusosat választhatják, de nem feledkeztünk meg a cicák kedvelőiről sem. Az ötletes gyerek játéktároló a varázslótanoncok kedvéért unikornis mintával is elérhető.

Kiváló minőség, nyűhetetlen anyagok

Ha megtelt az éhes plüss tároló babzsák pocakja már helyt is foglalhattok rajta egy izgalmas társasjátékhoz. A kacatfalók minden egyes darabja kiváló minőségű, nyűhetetlen alapanyagokból megerősített varrásokkal készülnek és akár az ezredik ki-be pakolás se viseli meg őket. A kacatfaló tutira mindig éhes és képes végtelen mennyiségű kacatot befalni. Éhesen, üres pocakkal érkezik hozzátok és alig várja, hogy a korgó pocakjába tömjétek a plüssöket. A mindig éhes falánk új lakó nem válogat. Megfelel neki, ha takarókat, párnákat vagy kinőtt ruhákat kap a pocakjába. A lényeg hogy puha legyen a töltelék, hogy utána kényelmes fotel lehessen belőle.

Babzsák fotelek gyerekeknek a kényelemért

A plüss állat tárolók mellett pihe-puha babzsákfotelt is találtok nálunk. Választhattok katica, süni, panda és nyuszi fotelt polisztirolgyöngy töltettel a tökéletes kényelemért. A külső huzat pamutvászon, mosható, cipzárral záródik, a belső réteg zárható, szintén cipzáras és igény szerint akár újratölthető. A zsupsz fotelek polisztirol gyöngy töltelékkel használatra kész állapotban érkeznek a kis gazdáikhoz, hogy sokáig kényelmes pihenőhelyül szolgáljanak.

pajtozoo.hu

.