Reinkarnációs utazás, bárki átélheti?

A reinkarnációs utazás egy holisztikus szemléletű gyógyító módszer, amely túlmutat a hagyományos terápiás eljárásokon. Ez a módszer nem csupán a testre, hanem az elmére, az érzelmekre és a szellemre is kiterjed, biztosítva a teljes körű gyógyulást és fejlődést.


A regresszió blokkoldó hatású

A regresszió a „visszavezetést” jelenti. A kezelés során visszavezetjük a klienst abba az időszakba, ahol a probléma vagy blokk eredetileg keletkezett.
Sokan hordozzuk a múltból származó sebeket, sérüléseket és programokat. Ezek felismerése, feldolgozása, és esetleges átírása kulcsfontosságú a gyógyulási folyamatban. A blokkok eredete gyakran gyermekkorunkra vagy akár előző életeinkre vezethető vissza.

A blokkoldás folyamata

A regressziós blokkoldás egy mély meditatív állapotban zajlik, ahol a kliens teljesen ellazul és nyitottá válik a belső utazásra.
A módszer célja, hogy a gyakran tudattalan szinten rejlő emlékeket felszínre hozza és feldolgozza. A módszer segít a teljes személyiség gyógyulásában, nem csak a fizikai, hanem az érzelmi és szellemi szinten is.

Az önismeretünk is fejlődik

A kezelés hozzájárul az önismeret mélyítéséhez, segítve a klienseket abban, hogy jobban megértsék magukat és múltjukat.
A regressziós blokkoldás egy mélyreható és átfogó módszer, amely lehetőséget ad a múlt sebeinek gyógyítására és a személyiségünk fejlődésére. Ez a folyamat segít a klienseknek feloldani azokat a blokkokat, amelyek akadályozzák őket a boldog és teljes élet elérésében.

Az első regressziós blokkoldás vagy reinkarnációs utaztatás általában 2-3 órát vesz igénybe. Ez az időtartam lehetővé teszi, hogy mélyrehatóan foglalkozzunk a problémákkal és azok gyökereivel.

Fontos szempontok, hogy eldönthesd neked való-e a reinkarnációs utazás.
Nem ajánlott részt venni rajta, ha:

  • várandós vagy
  • pszichés vagy mentális betegséged van
  • tudatmódosító szereket fogyasztasz, mint az alkohol, drogok vagy bizonyos gyógyszerek
  • ha bármilyen betegséged van, vagy rendszeresen gyógyszert szedsz, kérjük, jelezd ezt előre!
  • Az utaztatás 2-3 órát vesz igénybe.

A regressziós blokkoldás egy mélyreható, holisztikus módszer, amely jelentős előrelépést nyújthat a személyes fejlődés útján. Az első találkozóra való felkészülés és a fenti tudnivalók betartása fontosak a sikeres kezelés érdekében.

Kérjük, vedd figyelembe az előírt szempontokat és készülj fel az első ülésre megfelelően. Amennyiben kérdéseid vannak, vagy további információra van szükséged keresd fel a hozzád legközelebbi szakembert. Egyedül a neten található információk alapján nem ajánlott, sőt veszélyes hozzákezdeni a regressziós utazáshoz.  Gödön a Főnix központban Tóth Anikó gyakorlott a reinkarnációs utaztatás terén. Kérdéseiddel kétségeiddel bizalommal fordulhatsz hozzá.

lelekutazas.hu